Vil du bestille fiber?

Nordvest Fiber vil levere fiber og TV- tjenester fra Altibox i store deler av Møre og Romsdal.  Besøk oss på nordvestfiber.no og sjekk om du også kan få fiber. 

Vil du bestille bredbånd (ADSL/VDSL)?

Nordvest Fiber tar ikke lenger imot bestillinger for bredbånd via kobberkabler.  Telefon-/kobbernettet avvikles helt, etter over 100 år i drift. Kobbernettet er utdatert og tilfredsstiller ikke lenger dagens behov. 


Om oss

Nordvest Fiber AS er et lokalt bredbåndsselskap som har Møre og Romsdal som dekningsområde. Selskapet er eid av NTE og Lyse med 50% hver.

Nordvest Fiber AS ble etablert i 2019 etter at StayOn AS skiftet navn, selskapet har vært en viktig aktør som leverandør av bredbåndstjenester i fylket siden 90-tallet, hvor virksomheten startet i Mimer AS.

Nordvest Fiber AS er en av mange Altibox-partnere rundt om i landet og leverer Altibox-tjenester som internett, TV og telefonitjenester i store deler av Møre og Romsdal. StayOn DSL produkter vil fortsatt videreføres av Nordvest Fiber AS via nettsiden www.stayon.no.

Ny besøk- og leveringsadresse er Postvegen 13, 6018 Ålesund. Telefonnummer, åpningstider, postadresse og alt annet er som før.

kart

Åpningstider

Vår kundeservice er
tilgjengelig 8 timer pr dag

Mandag-Fredag: 8 til 16
Helg: Stengt

Kontakt oss

Besøksadresse:
Postvegen 13
6018 Ålesund

Postadresse:
Nordvest Fiber AS
Postboks 8044 Spjelkavik
6022 Ålesund

Telefon 71 70 57 70