Om oss

Vi i StayOn ønsker å gi deg den beste kundeopplevelsen. Dette skal vi oppfylle ved at våre kunder skal oppleve oss som sikre, spreke, skarpe og sytalause. Under ser du hva vi legger i dette løftet:

4S

Sikre – Det skal være forbundet med sikkerhet å være kunde hos StayOn. Vi har et godt utbygd nett der den siste teknologi til enhver tid er implementert. Og alt blir overvåket av høykompetente konsulenter.

Spreke – StayOn slapper ikke av. Vi er i god form og setter oss stadig nye mål. Vi beveger oss raskt for å holde takt med utviklingen innen en bransje i stadig endring. Hvorfor? For at våre kunder skal ha en visshet om at de til enhver tid er en del av det beste innen bredbånd og internett.

Skarpe – Vi bruker våre kompetente ressurser til å jakte på de beste løsningene. Om det er teknologi, brukerstøtte, leveranser eller feilrettinger, vi skal være best! For å finne de beste løsningene for våre kunder må vi bruke «kløkt» og intelligens.

Sytalause – Alle kunder av StayOn skal oppleve samarbeidet som «sytalaust». Du skal bare vite at internettet er der, hele dagen, hele året. Har du behov for hjelp skal du vite at den er der akkurat når du trenger det. Om du har behov for å besøke oss vet du at vi er en lokal aktør – lett tilgjengelig i ditt nærområde. Dette er det som gir ordet «sytalaust» mening.

Fakta

  • StayOn AS er en del av konsernet Lyse Energi AS, www.lyse.no og er eid av Lyse Fiberinvest. 

  • StayOn leverer bredbånd, internett og innholdsløsninger til om lag 14 000 bedrifts- og privatkunder, primært i Møre og Romsdal

  • Vi er den leverandøren som gir den maksimale hastighet linja di kan klare til den laveste prisen. Derfor er vi den leverandøren som gir mest hastighet for pengene. Og det skal vi fortsette med også i fremtiden.

  • I tillegg har vi flere spennende løsninger som gir en tilleggsverdi utover ren internett tilgang og som er uavhengig av linje leverandør.

  • Vi er også en leverandør av fiberløsninger, så spør oss gjerne om dette.StayOn holder til sentralt i Lerstadveien 508, Breivika i Ålesund. Her er vi 17 høyt kvalifisert medarbeidere som driver StayOn med en solid økonomi.
kart

Åpningstider

Vår kundeservice er
tilgjengelig 8 timer pr dag

Mandag-Fredag: 8 til 16
Helg: Stengt

Kontakt oss

Besøksadresse:
Postvegen 13
6018 Ålesund

Postadresse:
Nordvest Fiber AS
Postboks 8044 Spjelkavik
6022 Ålesund

Telefon 71 70 57 70

Besøk oss for StayOn DSL på Facebook      FB-f-Logo  blue 29