StayOn Domene

Et domenenavn på Internett gir deg og din bedrift en unik identitet på nettet, som kan brukes både på Internettsider og i e-post adresser.

Ved å registrere et domenenavn, sikrer du deg rettighetene til å bruke dette navnet på Internett. Domenenavnet får man tildelt gjennom en registreringsmyndighet som også avgjører om søkeren har grunnlag for registrering av valgte domenenavn. Vi hjelper deg med avgjørelser angående navnevalg og registrering av domenenavnet. I Norge er det mest vanlig å bruke norske domenenavn (.no) og internasjonale kommersielle domenenavn (.com), men der finnes også en rekke andre valg muligheter. StayOn kan registrere domene-navn for deg over hele verden!

Norske domenenavn (.no) krever visse kriterier, men når det gjelder internasjonale domenenavn (.com) er det fritt frem og førstemann til mølla! Vi ordner alle mellomledd i domene registreringen, alt du gjør er å velge et ledig domenenavn, så ordner vi det praktiske.

 Domene registrering gjør at du kan ha ditt eget firmanavn i Internett (www) og e-post (@) adressen din. Dette gjør sider og e-post adresser mer profesjonelle og enklere å huske. Domenavnet kan inneholde bokstavene a-z og tallene 0-9. Navnet kan ikke begynne eller slutte med bindestrek -, men kan gjerne inneholde dette tegnet. Ingen andre spesialtegn er tillatt, heller ikke mellomrom.

Du administrer alt selv via vårt kontollpanel, her er noen skjermbilder:

 

kart

Åpningstider

Vår kundeservice er
tilgjengelig 8 timer pr dag

Mandag-Fredag: 8 til 16
Helg: Stengt

Kontakt oss

Besøksadresse:
Lerstadvegen 508
6018 Ålesund

Postadresse:
Nordvest Fiber AS
Postboks 8044 Spjelkavik
6022 Ålesund

Telefon 71 70 57 70

Besøk oss for StayOn DSL på Facebook      FB-f-Logo  blue 29