LAN-LAN

Vi tilbyr lukkede nett i alle hastighetsklasser. Dette blir levert som et lukket nett mellom 2 eller flere lokasjoner med et vanlig ethernet grensesnitt.

StayOn LAN-LAN leveres som et rutet lan samband. Dette betyr at det kreves en router hos kunden i begge ender av forbindelsen. Kunden må derfor ha forskjellige IP segmenter på de forskjellige lokasjonene. Gjennom StayOn nett leveres linjen på egne VLAN for hver kunde. For å etablere en LAN-LAN forbindelse kreves 1 forbindelse til kundens ”hovedkontor” og en til ett eller flere ”avdelingskontor”. Vi gjøre oppmerksom på at selve ruteren er inkludert i produktet!

Med LAN-LAN trenger ikke alle avdelingskontor å ha tilgang til samme kapasitet som hovedkontoret. Årsaken er at det er liten sjanse for statistisk samtidighet. Dette betyr at kunden selv kan velge hastighet på sin hovedaksess og alle underaksesser og dermed kunne overselge kapasiteten hvis dette er ønskelig.

Vi leverer LAN-LAN samband over hele Norge, og på alle teknologier; DSL, fiber eller radio - vi skreddersyr en løsning som passer ditt behov.

Interessert i en LAN-LAN løsning?

Er du interessert i et uforpliktende tilbud på en LAN-LAN løsning eller har spørsmål ifbm den? Ring oss, eller fyll ut en henvendelse i vårt kundesenter, så tar vi kontakt!

kart

Åpningstider

Vår kundeservice er
tilgjengelig 8 timer pr dag

Mandag-Fredag: 8 til 16
Helg: Stengt

Kontakt oss

Besøksadresse:
Postvegen 13
6018 Ålesund

Postadresse:
Nordvest Fiber AS
Postboks 8044 Spjelkavik
6022 Ålesund

Telefon 71 70 57 70

Besøk oss for StayOn DSL på Facebook      FB-f-Logo  blue 29