Stayon 1040x400 1

Vil du ha fiber?

Nordvest Fiber AS vil levere fiber og TV- tjenester fra Altibox i store deler av Møre og Romsdal.  Besøk oss på nordvestfiber.no og sjekk om du også kan få fiber!

Bestill ADSL/VDSL bredbånd

 

Adressesøk

Kan vi unngå digitalt klasseskille i Møre og Romsdal?


Bredbåndskommunikasjon er i ferd med å bli en kritisk faktor for næringsutvikling og attraktive lokalsamfunn. Nå går infrastrukturselskapene Lyse og NTE sammen om en ny satsing for å tilby framtidsrettet fiberutbygging i Møre og Romsdal. Gjennom etableringen av Nordvest Fiber ønsker utbyggerne å tilby Altibox-tjenester i regionen.
- Vi mener at store deler av bredbåndet i Møre og Romsdal ikke holder mål. Derfor risikerer vi at det utvikles et digitalt klasseskille samfunn, hvor noen får og andre ikke, sier adm. dir. Jan Troøyen i Ålesund-selskapet StayOn, som etter planen skal skifte navn til Nordvest Fiber.

Utdatert teknologi
Markedet i Møre og Romsdal er fragmentert, med mange ulike aktører og teknologier. Hele 1 av 3 husholdninger har ikke tilgang på fiber og dette plasserer fylket blant de dårligste i landet. Dette viser tall fra NKOM sin dekningsrapport for 2018.
- Gammel xDSL-teknologi fyller ikke dagens og fremtidens behov. Vi er på full fart inn i «gigabit-samfunnet», og har de siste årene sett en voldsom vekst i kapasitetsbehov både i private hjem, bedrifter og hos offentlige aktører. En stadig større del av våre liv er avhengig av raskt bredbånd. Derfor må det bygges digital infrastruktur basert på fiberbasert teknologi som ivaretar denne kapasitetsøkningen, sier Troøyen.

Mer konkurranse og raskere utbygging
- Vi ønsker å ta en aktiv rolle i arbeidet med utbyggingen av framtidens løsninger som innebærer hastighet på minst 1000/1000 Mbit/s. Derfor etablerer vi nå Nordvest Fiber sammen med to av Norges største infrastrukturselskaper, Lyse og NTE. Så snart alle godkjenninger er på plass er vi klare til å gå i gang, sier Troøyen.
Altibox var først ute med å tilby fiberbredbånd til privatmarkedet i Norge. Nå har partnerskapet over 500 000 oppkoblede kunder over hele landet. Som leverandør av Norges beste TV- og underholdningspakke har Altibox hatt de mest fornøyde kundene ni år på rad.
- Vi ser på Møre og Romsdal som et spennende marked med stort potensial, og er klare for å tilby et ettertraktet produkt til enda flere kunder, sier adm.dir. Jan Troøyen.

Kontaktperson for media
Jan Troøyen, adm.dir. StayOn, mobil 957 08 080
Svein Olav Munkeby, adm. direktør i NTE Marked, mobil 941 90 670
Toril Nag, direktør for Lyse Tele og styreleder i Altibox, mobil 934 88 888

Om StayOn AS
StayOn AS er en internettleverandør som leverer bredbånd til rundt 10 000 bedrifts- og privatkunder, primært i Møre og Romsdal, men også i Trøndelag og i Agder. Selskapet er en del av Lyse-konsernet og er eid av Lyse Fiberinvest.
Om Lyse AS
Lyse-konsernet har virksomhet innenfor områdene energi, telekommunikasjon og infrastruktur. Siden etableringen av Altibox i 2002 har konsernets bredbåndsatsing vokst til over 500 000 kunder i Norge, gjennom 40 bredbåndspartnere med lokal tilstedeværelse. Lyse er eid av 16 kommuner i Sør-Rogaland.
Om NTE AS
NTE er et trøndersk, kommunalt eid fornybarselskap. NTE produserer og distribuerer ren og fornybar energi, samt bygger og drifter digital infrastruktur. Selskapet har i dag i overkant av 47 000 fiberkunder, og er partner i Altibox-samarbeidet.

Få maks ut av din linje

Visste du at vi alltid leverer det maksimale av hva din linje teknisk kan levere? Vi har enkle produkter med rimelige priser - med maksimal hastighet!

Nytt utstyr, mer fart

Oppgrader utstyret som er inkludert i abonnementet, og få nye muligheter og større hastigheter. Er det lenge siden du ble kunde, spør oss om nytt utstyr.

StayOn har skiftet navn

StayOn AS har skiftet navn til Nordvest Fiber AS. Kontonummer og kontaktinformasjon er som før for våre DSL-kunder. Min Side portal for DSL-kunder er fortsatt på www.stayon.no.
kart

Åpningstider

Vår kundeservice er
tilgjengelig 8 timer pr dag

Mandag-Fredag: 8 til 16
Helg: Stengt

Kontakt oss

Besøksadresse:
Postvegen 13
6018 Ålesund

Postadresse:
Nordvest Fiber AS
Postboks 8044 Spjelkavik
6022 Ålesund

Telefon 71 70 57 70

Besøk oss for StayOn DSL på Facebook      FB-f-Logo  blue 29